Wie zijn wij?

Over Van Dorresteijn

We bieden u graag een compleet pakket aan diensten: van planning en advies, tot het volledig plaatsen van beschoeiingen en damwanden. Maar ook in de aanleg van tuinen, riolering en groenvoorzieningen zijn wij thuis. Helemaal gericht op uw wensen.
 

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service staan bij ons altijd voorop. Wij gaan niet zomaar voor u aan de slag; wij doen altijd een grondige analyse vooraf en geven u op basis hiervan uitgebreid advies op maat. Zijn er bijvoorbeeld kapvergunningen nodig of moeten leidingen omgelegd worden? Wij zoeken het graag voor u uit en denken met u mee.
 

Totaalpakket

Wij zijn ook gespecialiseerd in o.a. rioolwerkzaamheden en het aanleggen van bestrating en groenvoorzieningen. Ook leveren wij alle soorten bestratingmateriaal zoals stenen, gebakken bestrating, natuursteen, zand, groenvoorziening en overig materiaal.
 

Strakke planning

Zit u vast aan een strakke planning? Dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen altijd een beroep doen op een groot aantal vaste, betrouwbare partners. Zo kunnen wij voor elk project snel aan de slag. En we verlaten uw project niet voordat alles er perfect uitziet!